ΥΛΙΚΑ
- Χοντροκατσαρές Ντομάτες μεγάλες σφιχτές κομμένες στα 8
- Αγγούρι κομμένο σε φετούλες
- Πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- Κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε λεπτές φέτες
- Ελιές Καλαμάτας ΠΟΠ
- Τυρί φέτα
- Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας
- Αλάτι
- Ρίγανη Ταϋγέτου
ΥΛΙΚΑ
Πλένουμε σχολαστικά σε άφθονο τρεχούμενο νερό τα λαχανικά μας και τα κόβουμε.
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τις ντομάτες, τα αγγουράκια, την πιπεριά, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Τα ανακατεύουμε όλα αυτά μαζί.
Τελειώνοντας, προσθέτουμε τυρί φέτα, ελιές Καλαμών και ρίγανη Ταϋγέτου.