ΥΛΙΚΑ
- Χοιρινό κομμάτι ολόκληρο με δέρμα
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας
- Αλάτι χοντρό
- Ρίγανη Ταϋγέτου
- Πιπέρι
- Λεμόνι
ΥΛΙΚΑ
Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χοιρινό, το καρυκεύουμε και το τρίβουμε με το λεμόνι από την πλευρά του χοιρινού που είναι η πέτσα.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για 3 ώρες περίπου (ανάλογα με το μέγεθος του κομματιού).