Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα, το χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε τα αυγά, το αλεύρι και το ξύσμα μαζί με τη σόδα και ζυμώνουμε. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μία ώρα περίπου. Ανοίγουμε πολύ λεπτό φύλλο με πλάστη σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το λάδι. Ρίχνουμε μέσα μία – μία τις δίπλες και όταν σχηματίσουν φουσκάλες στην επιφάνεια, τις ρολάρουμε κατά μήκος, διπλώνοντας με δύο πιρούνια. Αφήνουμε να ροδίσουν. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίζουν.
Για το σιρόπι:
Βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη για να γίνει σιρόπι. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει. Περνάμε τις δίπλες από το σιρόπι.
Γαρνίρουμε με μέλι και καρύδια.