ΥΛΙΚΑ
- Κατσαρό μαρούλι κόκκινο
- Κατσαρό μαρούλι πράσινο
- Ρόκα
- Σπανάκι baby
- Τοματίνια πολύχρωμα
- Μεσσηνιακή Γραβιέρα
- Καλαματιανά λαλάγγια
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας
- Άθερμο Μεσσηνιακό πετιμέζι
- Ξίδι βαλσαμικό
- Αλάτι
- Πιπέρι λευκό αλεσμένο
ΥΛΙΚΑ
Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας με άφθονο νερό και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Με την βοήθεια ενός πατατοκαθαριστή “peeler” κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες την γραβιέρα.
Για το dressing, προσθέτουμε τρία μέρη ελαιόλαδο, ένα μέρος ξίδι βαλσαμικό και ένα μέρος πετιμέζι.
Χτυπάμε το dressing πολύ καλά με την βοήθεια ενός αυγοδάρτη μέχρι να δέσει.
Κόβουμε με το χέρι τα σαλατικά μας σε χοντροκομμένα κομμάτια.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα μας.