ΥΛΙΚΑ
- Ντομάτες μέτριες περασμένες από τον τρίφτη
- Αυγά
- Χοιρινό παστό σε κομματάκια
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Ρίγανη φρέσκια
- Μαϊντανός φρέσκος
ΥΛΙΚΑ
Ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες σε βαθύ τηγάνι και τις αφήνουμε να βράσουν για λίγο.
Προσθέτουμε το παστό χοιρινό, λίγο ελαιόλαδο και πιπέρι.
Αφήνουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει και ρίχνουμε τη σφέλα.
Μόλις πάρει μία βράση, προσθέτουμε τα αβγά χτυπημένα, ανακατεύουμε απαλά και προσθέτουμε τη ρίγανη.
Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου, ώστε να δέσει το μείγμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με έξτρα πιπέρι και φρεσκοκομμένο μαϊντανό.