Γουρουνόπουλο στο Φούρνο

ΥΛΙΚΑ

  • Χοιρινό κομμάτι ολόκληρο με δέρμα
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας
  • Αλάτι χοντρό
  • Ρίγανη Ταϋγέτου
  • Πιπέρι
  • Λεμόνι

Εκτέλεση

Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χοιρινό, το καρυκεύουμε και το τρίβουμε με το λεμόνι από την πλευρά του χοιρινού που είναι η πέτσα.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για 3 ώρες περίπου (ανάλογα με το μέγεθος του κομματιού).

Καταχωρήστε την επιχείρησή σας

Δήμος Καλαμάτας

Kalamata Gastronomy

Athinon 99. Kalamata

+(30) 27213 60700